ALL RIGHTS RESERVED I HUGFESTIVAL  2019

ToSoDa Projekt

Frissítve: 2019. jún 6.

spirituális drum 'n bass

A ToSoDa Projekt 2016 tavaszán alakult és az azóta eltelt három évben számos fesztiválon, (Mediawave, Everness, Berlin Handpanfestival, Journey to Tarab, Ozora, Ízek Versek Madárfütty...stb.,) több országban (Ausztria, Olaszország, Románia, Csehország, Németország, Lengyelország) is muzsikáltak már, és különleges, egyedi hangzásviláguknak köszönhetően egyre több helyre hívják őket hazánkban és külföldön egyaránt. Tavaly megjelent első koncert-lemezük, és remélhetőleg a fesztiválra elkészül a hivatalos stúdio-album is, amin több zenész-barát is közreműködik.

Többnyire lágy, ellazulós meditatív dallamok, néhol kicsit felpörgetve, egy kis latinos vagy drum'n bass-es lüktetéssel megspékelve.


A ToSoDa Projekt a MAG Instruments első professzionális handpan gyártó cég zenekara. Együtt szervezik az I. HUG - Handpan és Világzenei Fesztivált. A minőségi zene iránti elhivatottságuk és álmuk, hogy a handpan és világzene kedvelői együtt tölthessenek családias és meghitt hangulatban boldog és értékes 4 napot harmóniában egymással és a természettel.

A fesztiválon a MAG Instruments sátornál ki is lehet próbálni majd a handpan-eket.

www.facebook.com/tosodaprojekt/

151 megtekintés