THE HYBRID DRUMMER

Frissítve: 2019. máj 8.

A zenekar 2018-ban alakult Jancsovics Máté ötletéből kiindulva, azzal a céllal, hogy az elektronikus klubzene különböző műfajait szólaltassák meg a színpadon élőben, hangszereikkel. Kihasználják a mai technika adta lehetőségeket, hogy vissza tudják adni ezen stílusok energikus hangzásvilágát, ezzel többletélményt adnak a megszokott klubhangulat mellé.


Koncertjeik DJ szettekhez hasonlóan vannak felépítve, azaz egy este egy kiválasztott műfajon belül mozognak, így a közönség könnyen rá tud kapcsolódni a hullámokra. A trióhoz néha vendégénekesek és MC-k is csatlakoznak a koncerteken.

Olyan elektronikus tánczenei stílusokban adnak elő, mint a house, techno, drum and bass, trap, dubstep és ezek válfajai.

2019 elején rögzítették első EP-jüket, amin 3 dal található. A megjelenés mindegyik számnál live session videóval egészül ki.még videók

https://www.youtube.com/watch?v=hKK8H39TOuc&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=qAUh0mfJV_c&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=JQ4ORFvSFFk www.facebook.com/hybriddrummer


0 megtekintés

ALL RIGHTS RESERVED I HUGFESTIVAL  2019