ALL RIGHTS RESERVED I HUGFESTIVAL  2019

OUR STORY "from MAG to HUG"

for english pls scroll down


Hogyan készülnek a MAG handpan-ek és kik szervezik a HUG-ot? 🌼

Egyszer volt, hol nem volt ... Így is kezdődhet a MAG Instruments megalkotóinak története, akik egy győri lepusztult ipari épületben kezdték el a különleges és hatalmas szakértelmet igénylő hangszerek készítését.


"Kalapácsokkal, disznópörzsölővel kezdtek

Miközben végigkalauzolnak a lepusztultságában is lenyűgöző ipari csarnokon, ahol a hatalmas, „egykor ki tudja mire volt jó?” tartály és mindenféle ipari hulladék mellett egy-egy elrepedt handpanbe, a gyártáshoz nélkülözhetetlen sablonformákba, hordókba, vagy még feldolgozandó kagylóforma lemezekbe botlunk. Megmutatják a büszkeségeiket: a helyi szakemberekkel készített kemencét, a présgépet, a hangolószobákat." (hwg - Balla István)


🎼 A történet folytatását a hwg interjúban olvashatjátok.


A vállalkozás hivtássá és életúttá vált életükben. A handpan-ek különleges világa és zenei sokoldalúsága sokak számára inspiráló. Mindezekért úgy döntöttek, hogy handpan és világzenei fesztivált szerveznek Magyarországon. Ez a HUG. 💗🤗🌟


Eredeti MAG Instruments handpant sorsolunk ki azok között, akik 2019 július 3. éjfélig fesztivál bérletet vásárolnak!🎡jegyvásárlás / buy a festivalpass www.tixa.hu/hugfestival_2019

Once upon a time 4 young men in Győr decided to start and build the extraordinary instruments called "handpan" or "hang" in Hungary 😉. The article bellow tells their story.


Read the entire interview here (only available in Hungarian).


Now you can win an original handpan by purchasing festival pass online before midnight 3rd July 2019!


Join us for an amazing weekend and with good luck win your own master handpan!😎🌟🤗99 megtekintés