BODY MOVEMENT ART™ - AWAKEN YOUR TEMPLE BODY & NIA WORKSHOPpénteki workshop júli 5. 14:30-16:30


Body Movement Art - Awaken the Goddess within Your Temple Body!

(Women’s circle)

This is a calling to all women; join us, on this intimate journey to awaken the Goddess within your Temple Body!

Dive into the wisdom, the power, and the beauty that lives within you! 

What is that you desire to feel, or to experience in your body, and in your Life?

Discover your YES…what fills you up, what turns you on, what no longer serves, so that you can truly live a life you choose from a place of courage and power.

We will use meditation, music, body, movement, dance and art on this journey.

Please, bring a cushion or yoga mat, in case if needed. 


Body Movement Art - Ébreszd fel a Tested Templomában élő Istennőt!

Ez egy hívás minden Nőnek; tarts velünk Te is ebben az intim utazásban, hogy felébreszd az Istennőt a Tested Templomában! Merülj bele a bölcsességbe, az erőbe és a szépsége, ami benned él!

Mit szeretnél, mit akarsz érezni, vagy megtapasztalni a Testedben és az Életedben?

Találd meg, fedezd fel az IGEN-t…..mi az ami téged feltölt, amitől beindulsz, vagy mi az, ami nem szolgál téged többé, hogy valóban olyan életet élhess, amelyre vágysz.

Ezen a workshopon a zene, a meditáció, a mozgás, a tánc és az alkotás lesznek a támogatóink.

Kérlek hozz magaddal jóga matracot vagy kis párnát, ha esetleg szükséged lesz rá.


Only for women - Az energiák miatt csak nőknek, a férfiak megértését köszönjük!


Viktoria Dohandi

Viktoria is a vibrant, creative and embodied international movement facilitator, a certified Blue Belt Nia® teacher, and the creator of Body Movement Art and Rhythms of Nature™, dedicated to path of Joy of Movement as Medicine. She is passionate about freedom, transformation, expression, exploration connection, health, wellness and inspiring people to move and shine. Viktoria creates a safe and joyful space for self-liberation and body-mind centering through authentic expression and playful energy to encourage you to let goof what ever is holding you back. She has been sharing the Joy of Movement since 2013 in Australia and Europe.

"By using movement, dance, somatic education and creativity, it is my mission to help people to reconnect to their inner Joy, and inner child, to awaken the DANCER within them, to awaken them to the potential of their own bodies and encourage them to live an embodied life that is nurturing, carefree, joyful, expressive, playful, and mind-body centering.” ~ Viktoria Dohandi (More about Viktoria http://bodymovementart.com/en/about-viktoria/)

Nia workshop, záró ÖrömTánc 13:30-15:30 

Nia® tánc - Záró ÖrömTánc

Nia® egy egyedi, dinamikus, kreatív, tudatos, mókás tánc-fitnesz alapu mozgásforma és egyben életforma is, amely a test belső intelligenciájára építkezik. Egy komplex, érzékelésalapú mozgásforma, amely három különböző mozgáskultúra sajátosságait ötvözi - a harcművészet, a tánc és a gyógyító mozgásformák - és ezek 9 elemeit használja:

Tai Chi, Aikido, Tae Kwon Do, Modern tánc, Duncan tánc, Jazz, Moshe Feldenkrais Módszer, Alexander Technika, Jóga. 

Összekeverve számos különböző mozgásvilágot, lehetőségünk nyílik, hogy felfedezzük és kifejezzük a fizikális, emocionális és spirituális létezésünk különböző aspektusait. Minden egyes mozgásforma különböző energiával, légzéssel és személyiséggel rendelkezik, amelyekhez kapcsolódunk, és így a testünk, egészségét fenntartva, szabadon és örömtelien mozoghat. A Niában igazán átélheted, hogy tested életteli és eleven. Energiára, örömre, felszabadultságra, gyógyulásra, testi, lelki, érzelmi, szellemi jólétre és mindemellett közösségre lelhetsz. A játékossága miatt a kreativitást is nagyban fejleszti. 

Angolul Nia® is a unique, dynamic, creative and fun movement, a cardio-dance workout and lifestyle practice grounded in body-centred awareness based on the intelligent design of the body. Blending the latest mind-body science with ancient wisdom, Nia®  inspires and educates you to move and live with embodied Joy.

The practice blends nine movement forms that give you a sensory taste of each one, a feeling for its chemistry: Tai Chi, Aikido, Tae Kwon Do, Modern Dance, Duncan Dance, Jazz, the work of Moshe Feldenkrais, the Alexander Technique and Yoga.

This unique blend helps you to balance the feminine with the masculine, the precise with liquid fluidity, the powerful with the yielding. By blending various movement forms, we are able to express and explore different aspects of our physical, emotional, and spiritual selves. These forms of movement connects us to variety of energies, our breathing, and our personalities which together keep the body vibrant and healthy, and allow it to move freely and enjoyable.


Dohandi Viktória

Viktória nemzetközi kék öves Nia® táncoktató, a Body Movement Art és a Rhythms of Nature™ alapítója, 7 éve hírdeti a mozgás és a tánc gyógyító Örömét (Ausztrália, Európa). Energikus, játékos és kreatív energiái, személyisége és az általa megtesített tudás, elkalauzol téged az érzékek világába, hogy Önmagadra találhass és otthonra a Testedben és felismerd a benned élő TÁNCOST. Viktória szenvedélye a szabadsággal teli élet, az átalakulás, az önkifejezés, a játékosság, a felfedezés, a mély emberi kapcsolatok, a folyamatos fejlődés, az önismeret és az egészség. Az emberek inspirálása a ragyogásra, a mozgásra és a táncra.

"Csoportos és egyéni kreatív mozgásórákat, műhelymunkákat és női köröket tartok, ötvözve a testmozgást a művészettel, melyek során tanuljuk az éber jelenlétet és kapcsolódunk érzéseinken és mozdulatainkon keresztül a testünkhöz, lelkünk világához és szellemi folyamatainkhoz. A tanításokban megtapasztalhatjuk magunkat, és élmény alapú tapasztalásaink valódi tudássá válnak.”~ Dohandi Viktória (Több infót Viktóriáról itt találsz http://bodymovementart.com/hu/viktoria-reszletes/)

0 megtekintés

ALL RIGHTS RESERVED I HUGFESTIVAL  2019